fbpx

Groepslessen 

Met boksen voor bedrijven levert PV lifestyle coaching een positieve bijdrage aan de mentale en fysieke vitaliteit van je collega’s en/of medewerkers. Medewerkers die gezond zijn en zich goed voelen presteren beter en zijn minder vaak ziek. Dit gaat verder dan alleen sporten, mentale gezondheid is minimaal zo belangrijk. Hoe te gek is het dat je je medewerkers iets kan bieden dat aan beide, fysieke én mentale gezondheid, de aandacht geeft.

Doelstelling

Centrale thema’s die behandeld worden zijn samenwerken, verbinden, loskomen of juist grenzen stellen. Ook specifieke thema’s die voor u van belang zijn, kunnen ingepast worden in de deze bokstraining. Teambuilding boksen resulteert in meer ontspanning en plezier binnen uw team. Daarnaast kan teambuilding boksen bijdragen aan meer kracht en uithoudingsvermogen van uw team.

Uw team wordt fit en sterk genoeg om de volgende uitdaging binnen uw bedrijf aan te gaan. Onderlinge positieve competitie en samenwerking wordt naar een hoger niveau getild. We gebruiken oefeningen uit de kickbokssport omdat deze intensief zijn en resulteren in piekmomenten waarbij de deelnemer uitgedaagd wordt al zijn kracht en energie te geven. Het effect hiervan, herkennen van emoties die loskomen, helpen om uw team naar een next level te brengen.

 

Geschikt als bedrijfsuitje of als leuke activiteit voor een vriendengroep.

Inhoud boksles

De les start met een algemene warming-up met verschillende lichamelijke oefeningen. Met tweetallen of drietallen gaan wij vervolgens werken aan de CLUKS (Conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid) met ruime variatie in oefeningen. Vervolgens wordt er licht gespard waarbij harde stoten en stoten op het hoofd niet zijn toegestaan. De training duurt ongeveer 60 minuten eindigt met een cooling-down.

Ons aanbod

Weerbaarheid Boksen

Boksen versterkt lichaam en geest. Het kan ingezet worden voor het verhogen van zelfvertrouwen en weerbaarheid. Door te boksen maak je verbinding met je emoties en gevoel. Hierdoor kan je je krachtiger voelen, word je weerbaar en krijg je meer zelfvertrouwen. Tijdens boksen ontdek je je eigen kracht, dit kan helpen onzekerheid om te zetten in blijvend zelfvertrouwen. Door fysiek bezig te zijn nemen spanning en stress af, je word weerbaarder en je leert tegenslagen makkelijker te hanteren. PV lifestyle coacht je zodanig dat jij een betere versie van jezelf wordt.

- Vertrouwen

- Respect

- Zelfbeheersing

- Doorzettingsvermogen

- Mentale weerbaarheid

Boks fit

Boks fit is een energieke les van 30 of 60 minuten. Na de Warming-up volgt een uitdagende en intensieve training op maat, waarbij je hartslag hoog blijft en je spieren steeds opnieuw uitgedaagd worden. Ook aan core-stabilty oefeningen wordt aandacht besteedt. In de les wordt o.a. met bokszakken, trapkussens, training-pads en je eigen lichaamsgewicht gewerkt. Boks Fit is voor iedereen die het maximale uit zijn of haar training wil halen.

Techniek Boksen

Foutloos combinaties uitvoeren en counteren op training-pads en trapkussen binnen een trainingstijd van 30 tot 60 minuten. Na de warming-up volgt een technisch les die gebaseerd is op de methodiek van CLUKS; Conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Tijdens de les word elke trap/stoot techniek tot in detail behandeld. Zodanig dat je daarmee jou eigen specifieke vechtstijl kan creëren.

Teambuilding boksen

Deze bokstraining wordt voor u op maat gemaakt. Centrale thema’s die behandeld worden zijn samenwerken, verbinden, loskomen of juist grenzen stellen. Ook specifieke thema’s die voor u van belang zijn, kunnen ingepast worden in de deze bokstraining. Teambuilding boksen resulteert in meer ontspanning en plezier binnen uw team. Daarnaast kan teambuilding boksen bijdragen aan meer kracht en uithoudingsvermogen van uw team. Uw team wordt fit en sterk genoeg om de volgende uitdaging binnen uw bedrijf aan te gaan. Onderlinge positieve competitie en samenwerking wordt naar een hoger niveau getild. We gebruiken oefeningen uit de kickbokssport omdat deze intensief zijn en resulteren in piekmomenten waarbij de deelnemer uitgedaagd wordt al zijn kracht en energie te geven. Het effect hiervan, herkennen van emoties die loskomen, helpen om uw team naar een next level te brengen.