fbpx

over Mij

“When life gets tough put on your boxing gloves”

Over mij

Mijn naam is Pepijn Verzellenberg. Door de jaren heen ben ik in de wereld van de zelfverdediging gerold en heb ik verschillende vechtsporten beoefend op wedstrijd niveau. Al vanaf het eerste moment wist ik dat dit mijn grond was. Boksen is zowel fysiek als mentaal de perfecte manier om je grenzen te verleggen.

Ik krijg er energie van als ik een bijdrage kan leveren aan het groeiproces van een sporter, dit heb ik meerdere malen mee mogen maken op recreatief gebied en op operationeel vlak. Als coach/docent heb ik voor diverse groepen gestaan. Denk hierbij aan lessen zoals: bootcamp, boksen en functionele trainingen. Daarnaast heb ik veel ervaring binnen de fitness branche. Via mijn opleiding heb ik de kans gekregen om les te geven aan overheidsinstanties zoals: politie, defensie en justitie.

Ontdek jouw stijl

Mijn Visie

Doorzetting vermogen en een nieuwe ervaring aan gaan vind ik heel belangrijk als het om zelfverdediging gaat. Met een ruim aantal jaren ervaring in de MMA en Kickboks wereld ga ik jouw verschillende (kick)boks technieken leren die jou aanspreken. Door middel van boksen ga je beter presteren in verschillende situaties op zowel fysiek als mentaal niveau, waarbij je de aangeleerde technieken met een juiste opbouw uitvoert op jou manier. Dit door middel van opgebouwde technieken die voor jou als persoon toepasbaar zijn. In de loop van tijd zal je je eigen zelfverdediging stijl ontwikkelen.

Ik had erg veel moeite met het starten om te gaan sporten en om van de bank af te komen. Pepijn heeft mij laten inzien dat sporten ook zeker leuk kan zijn. Dat doormiddel van de juiste begeleiding waarbij hij mij steeds een stapje verder pushte. Hierdoor ben ik sporten echt top gaan vinden. Zeker een dikke aanrader!

Lonne

Pepijn geeft zijn lessen met veel enthousiasme, kennis en kunde. Hij zorgt voor veel afwisseling tussen techniek en conditie(training), waardoor het elke keer leuk blijft de lessen te volgen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau aan de lessen mee kan doen en zorgt waar nodig voor handige tips & tricks.

Lian

Ik ervaar de bokslessen bij Pepijn als zeer leerzaam en uitdagend. Op een creatieve prettige manier komen conditie, krachttraining en techniek geleidelijk aan bod. Voordat ik het door had stond ik te boksen tegen een mannelijke mede-cursist, dat wat ik voorheen nooit gedurfd had. Mijn zelfvertrouwen, kracht en conditie zijn door de lessen van Pepijn enorm toegenomen.

Michelle

Work

Bigger.Faster.Stronger

PVlifestyle

Contact gegevens

E-mailadres:    pvlifestylecoaching@gmail.com

Telefoon:          06 24569539

Locatie:            Aalsterweg 322,  5644 RL Eindhoven