fbpx

Ons aanbod

Weerbaarheid Boksen

Boksen versterkt lichaam en geest. Het kan ingezet worden voor het verhogen van zelfvertrouwen en weerbaarheid. Door te boksen maak je verbinding met je emoties en gevoel. Hierdoor kan je je krachtiger voelen, word je weerbaar en krijg je meer zelfvertrouwen. Tijdens boksen ontdek je je eigen kracht, dit kan helpen onzekerheid om te zetten in blijvend zelfvertrouwen. Door fysiek bezig te zijn nemen spanning en stress af, je word weerbaarder en je leert tegenslagen makkelijker te hanteren. PV lifestyle coacht je zodanig dat jij een betere versie van jezelf wordt.

– Vertrouwen

– Respect

– Zelfbeheersing

– Doorzettingsvermogen

– Mentale weerbaarheid

Boks fit

Boks fit is een energieke les van 30 of 60 minuten. Na de Warming-up volgt een uitdagende en intensieve training op maat, waarbij je hartslag hoog blijft en je spieren steeds opnieuw uitgedaagd worden. Ook aan core-stabilty oefeningen wordt aandacht besteedt. In de les wordt o.a. met bokszakken, trapkussens, training-pads en je eigen lichaamsgewicht gewerkt. Boks Fit is voor iedereen die het maximale uit zijn of haar training wil halen.

Techniek Boksen

Foutloos combinaties uitvoeren en counteren op training-pads en trapkussen binnen een trainingstijd van 30 tot 60 minuten. Na de warming-up volgt een technisch les die gebaseerd is op de methodiek van CLUKS; Conditie, lenigheid, uithoudingsvermogen, kracht en snelheid. Tijdens de les word elke trap/stoot techniek tot in detail behandeld. Zodanig dat je daarmee jou eigen specifieke vechtstijl kan creëren.

Teambuilding boksen

Deze bokstraining wordt voor u op maat gemaakt. Centrale thema’s die behandeld worden zijn samenwerken, verbinden, loskomen of juist grenzen stellen. Ook specifieke thema’s die voor u van belang zijn, kunnen ingepast worden in de deze bokstraining. Teambuilding boksen resulteert in meer ontspanning en plezier binnen uw team. Daarnaast kan teambuilding boksen bijdragen aan meer kracht en uithoudingsvermogen van uw team. Uw team wordt fit en sterk genoeg om de volgende uitdaging binnen uw bedrijf aan te gaan. Onderlinge positieve competitie en samenwerking wordt naar een hoger niveau getild. We gebruiken oefeningen uit de kickbokssport omdat deze intensief zijn en resulteren in piekmomenten waarbij de deelnemer uitgedaagd wordt al zijn kracht en energie te geven. Het effect hiervan, herkennen van emoties die loskomen, helpen om uw team naar een next level te brengen.

Veel gestelde vragen

Wat houdt Personal boks-training precies in?

Personal boks-training houdt in dat je 1 op 1 begeleid wordt tijdens je training. Wij hebben de juiste kennis in huis om jou op een veilige en verantwoorde manier maar vooral ook met veel plezier te trainen. Tijdens de training krijg je de volledige aandacht en leer je tevens hoe je met de juiste houding en techniek vaardigheden toepast. Een Personal trainer wordt ook veel ingezet als stok achter de deur zodat de cliënt op een gemotiveerde wijze regelmatig in beweging blijft. PT is een goede manier om aan je fysiek/mentale gezondheid te werken met een minimale kans op afhaken.

Waarin word ik begeleid?

Wij begeleiden je met je algehele gezondheid door middel van boks-training, mentale coaching en levensstijl. Tijdens het vrijblijvend gesprek zullen wij je verwachtingen en wensen bespreken. Wij kunnen je ook helpen aan een goed voedingsplan of doorverwijzen naar een expert voor een fysiotherapeutisch onderzoek of het verrichten van een preventief gezondheidsonderzoek bij een van onze aangesloten samenwerkingen.

Zijn er andere mogelijkheden als ik toch besluit liever alleen te sporten?

Jazeker, wij kunnen je ook helpen aan een effectief personal training schema waarmee je zelfstanding bij een sportschool, buiten of zelfs thuis kunt sporten. We kunnen samen een plan van aanpak opstellen en de termijn bespreken voor een nieuw programma, bijvoorbeeld om de 6-8 weken.

Zit ik vast aan een contract?

Nee, we zijn heel flexibel en hanteren geen abonnementsvormen of inschrijfkosten. Je betaalt per training of koopt een rittenkaart en kunt ten alle tijde stoppen.

Ik zou wel graag willen trainen maar ik voel me nogal onzeker en wil niet dat mensen mij aanstaren tijdens sporten. hebben jullie hier een oplossing voor?

Als je bij ons komt sporten heb je alle privacy en kun je discreet sporten. Je traint in een speciaal ingerichte studio voor 1 op 1 training. Het is dus geen sportschool waar veel mensen rondlopen. Je hoeft je hierover dus geen zorgen te maken!

Wat zijn de voordelen van Personal Training eigenlijk?

Om een aantal voordelen te noemen:

– Een ‘stok achter de deur’. Door consequent af te spreken voor een trainingssessie bouw je een bepaalde beweegritme op, hierdoor zal je het langer volhouden om te blijven sporten en om aan je persoonlijke doelen te werken.

– Verzekerd van veilig en blessurevrij trainen onder deskundige begeleiding.

– Beter en sneller resultaat door trainingseffectiviteit.

– Meer plezier in sporten!

– Lekkerder in je vel zitten, fitter voelen in zeer korte tijd!

Kan ik een overzicht zien van jullie trainingsaanbod?

Onder het menu “werkzaamheden” vind je een overzicht van alle trainingen en mogelijkheden.

Kan ik een vrijblijvend gesprek aanvragen en achteraf beslissen of dit iets voor mij is?

Via de website kun je via het contactformulier, per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen en een vrijblijvend gesprek aanvragen. Onder het genot van een kopje koffie of thee leggen wij je graag uit wat we voor jou kunnen betekenen. Tijdens de behoeftebepaling bespreken we jouw wensen en verwachtingen. Uiteraard is er gelegenheid om al je vragen te stellen, waar wij graag antwoord op geven.ttings.

Ik wil het graag simpel houden. Kan ik me gewoon aanmelden en direct beginnen met een Personal Training?

Jazeker, dit is mogelijk. Zodra we het vrijblijvend gesprek hebben afgerond, kan er gelijk een PT sessie worden ingepland.

Ik had erg veel moeite met het starten om te gaan sporten en om van de bank af te komen. Pepijn heeft mij laten inzien dat sporten ook zeker leuk kan zijn. Dat doormiddel van de juiste begeleiding waarbij hij mij steeds een stapje verder pushte. Hierdoor ben ik sporten echt top gaan vinden. Zeker een dikke aanrader!

Lonne

Pepijn geeft zijn lessen met veel enthousiasme, kennis en kunde. Hij zorgt voor veel afwisseling tussen techniek en conditie(training), waardoor het elke keer leuk blijft de lessen te volgen. Daarnaast zorgt hij ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau aan de lessen mee kan doen en zorgt waar nodig voor handige tips & tricks.

Lian

Ik ervaar de bokslessen bij Pepijn als zeer leerzaam en uitdagend. Op een creatieve prettige manier komen conditie, krachttraining en techniek geleidelijk aan bod. Voordat ik het door had stond ik te boksen tegen een mannelijke mede-cursist, dat wat ik voorheen nooit gedurfd had. Mijn zelfvertrouwen, kracht en conditie zijn door de lessen van Pepijn enorm toegenomen.

Michelle